JAGERSGROEP

BUBBELS wandelt graag in de bossen in Drenthe. De boswachterij waar we wandelen wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Honden zijn onaangelijnd welkom mits zij onder appèl van de begeleider van de hond staan. Staatsbosbeheer verstaat hieronder dat de hond binnen een redelijke afstand op de paden blijft.
De boswachters en de jachtopzieners letten vooral in de maanden maart tot en met september er nauwlettend op dat de rust in het bos niet wordt verstoord en het wild niet wordt opgejaagd. Zij zijn bevoegd om hiertoe bekeuringen uit te schrijven.

Omdat BUBBELS voorop heeft staan dat het voor iedereen een feestje moet zijn, dus niet alleen voor de honden maar ook voor de bewoners en andere gebruikers van het bos, kunnen honden met een sterke jachtpassie daarom alleen aangelijnd mee met de wandelgroep. Geeft u daarom bij de inschrijving aan of uw hond ooit het genoegen heeft gekend om achter een ree, een konijn of vogel aan te jagen.

BUBBELS heeft speciaal voor deze groep honden een jagersgroep in het leven geroepen. Deze groep gaat niet wandelen in de bossen van Drenthe, maar in een gebied waar minder kans is op de aanwezigheid van wild. De honden kunnen dan toch lekker in alle vrijheid loslopen en naar hartelust rondrennen.

Zie ook: tijden + tarieven.