AANMELDINGSPROCEDURE

Lees de algemene voorwaarden om te weten wat de spelregels van BUBBELS zijn en om er zeker van te zijn dat uw hond mee kan.

Het kennismakingsgesprek is kosteloos en duurt 1 - 1,5 uur.

We spreken af in een hondenuitlaatgebied in de buurt waar u uw hond mee naartoe kunt nemen. We merken gedurende het gesprek snel genoeg of het over en weer goed voelt. U geeft uw hond uiteraard niet aan de eerste de beste uit handen en andersom neem ik niet zomaar elke hond mee. Daarvoor moet eerst een band opgebouwd worden.

Gedurende het gesprek vraag ik u iets over uw hond te vertellen en wil ik een aantal specifieke dingen weten over u en uw hond. En ongetwijfeld wilt u ook het een en ander over mij weten.

Wanneer het kennismakingsgesprek voor beiden goed verloopt, maken we afhankelijk van de situatie een afspraak voor één of meerdere proefwandelingen.

Hierbij gaat de hond in eerste instantie aangelijnd mee. Met het groeien van de vertrouwensband tussen ons krijgt de hond steeds meer ruimte. Het einddoel is dat de hond zich binnen de groep en onder mijn hoede veilig voelt en dat hij uiteindelijk onaangelijnd mee kan lopen.

Voor de proefwandelingen geldt het standaard tarief (zie tijden + tarieven).

Na de proefperiode bekijken we of het voor iedereen werkt zoals we beiden hadden gehoopt. Zo ja, dan kunnen we vaste afspraken gaan maken.

BUBBELS werkt met een contract waarin wordt vastgelegd op welke dagen en tijdstippen uw hond mee gaat wandelen zodat u verzekerd bent van een plekje voor uw hond.

Ik haal de hond bij u op. Wanneer u de hond niet zelf kunt meegeven, dan kunt u mij een sleutel geven zodat ik de hond zelf kan ophalen.
Er wordt dan gewerkt met een sleutelcontract.